נפרדנו לפני חודש, בבקשה עצה!

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

23/10/2013 | 19:42 | מאת: חסויה

היי אני בת 23 ובן זוגי לשעבר באותו גיל, נפרדנו בערך לפני חודש היינו שנה ו6ביחד אך חצי מהקשר התבסס על מרחק והיינו נפגשים פעם בשבועיים ומנסים למצוא זמן להיות ביחד כי בסופו של דבר כל אחד בעיסוקו אני לומדת עובדת ועוזרת בבית, והוא עובד קשה(זמן ביני לבינו במרחק כשעה וחצי לערך). נפרדנו מכיוון שהוא טס בעוד חודש לתקופה של 7 חודשים להודו לטייל, ממש בהתחלה היה לי די קשה לקבל את זה בגלל שהוא נפרדנו מהסיבות המרחק אבל אחרי זה השלמתי עם זה. יש לציין שנפרדנו ביפה ובמכובד עם 'דלת פתוחה' כמו שאומרים ואני עדיין אוהבת אותו והוא אותי. אך הוא שלח לי הודעה שבוע לאחר הפרידה שהוא מתגעגע, ואנחנו פה ושם מתכתבים ולפני כשבוע הוא אמר לי שהוא יהיה באיזור שלי וישמח לראות אותי כמובן כאשר השבתי לו חיובי הוא מאוד שמח ואמר שיתן לי חיבוק חזק, כל תקופת חודש של הפרידה הוא אמר לי כמה פעמים שהוא מתגעגע וכל מיני סימני חיבה שהוא הראה דרך ההודעה, אני לא יודעת מה לעשות ומה זה אומר כל הנושא הזה שאמור להביע לאחר הפרידה שהוא רוצה לראות אותי ושולח לי הודעות? תודה רבה !

03/11/2013 | 11:17 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, הקשר בינך ובין חברך לשעבר היה מוגבל על פניו בשל ריחוק גאוגרפי ובשל העובדה שכל אחד מכם היה עסוק בענייניו. גם במצב הנוכחי חברך לשעבר מתכנן נסיעה להודו. כלומר, שוב הוא מתכנן להיות עסוק בענייניו. את מתארת מצב של שני בני אדם שיש ביניהם כימיה וחיבה אך הרבה נסיבות שמקשות ומפרידות. כל אדם שרוי בתוך הקונטקסט של נסיבות חייו והנסיבות הן חלק ממה שיש לבן אדם להציע. המצב כרגע הוא שקיימת חיבה אישית שאינה מספיק חזקה על מנת להתגבר על הנסיבות המפרידות של מרחק גאוגרפי או עיסוקים נפרדים. הישארו אפוא בקשר חם וידידותי אך מוטב לא להתחייב בשלב זה לראות בו קשר זוגי בלעדי בשל אי התאמה בנסיבות ובצרכים האישיים. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים