כאבים בחדירה וחוסר המשכות לבן זוגי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

05/10/2013 | 19:55 | מאת: לונה

שלום רב אני מקווה שהגעתי למקום הנכון כי הבעיה שלי כוללת 2 דברים שונים. אני בת 28. לפני שנה ו3 חודשים הכרתי את הבחור הראשון שאי פעם אהבתי והוא נהיה לחבר הרציני הראשון שלי. כעבור חצי שנה עברנו לגור יחד. ב3 חודשים הראשונים היינו שוכבים לעיתים קרובות וזה היה איכשהו בסדר. אבל למעשה כל החיים שלי היה לי כואב בקיום יחסי מין בשלב כלשהו, אבל לא הייתי יכולה להגיד שבאמת נהניתי גם כשלא כאב לי. את ההנאה המינית שלי מיציתי מצפיית תוכן מיני וגמירה עם היד, ועם הדוש במקלחת, אבל מעולם לא אוננתי לבד והגעתי לסיפוק, בלי כלום. מעולם גם לא גמרתי עם בן זוג, ביחד או בעזרתו. חשוב לי לציין שהזוגיות שלנו ברמה מאוד גבוהה יחסית לזוגות אחרים שאני מכירה. אנחנו עושים ביחד הכל, ומשתדלים להבין אחד את השניה ולא להכנס למריבות. יש לנו זוגיות בונה ואוהבת. הוא מבוגר ממני ב9 שנים. הבעיה מתחילה במשיכה המינית שלי אליו. כשהכרתי אותו שמתי את המראה החיצוני שלו בצד. למדתי לאהוב אותו ואת המראה שלו אבל אני לא יכולה לומר שנמשכתי אליו מינית אי פעם. למרות כל האהבה שיש ביננו. אני נמשכת לגברים אחרים שאני רואה ורוצה להכנס איתם למיטה, כמה שזה כואב זה נכון. כמו כן הכימיה המינית של שנינו מעולם לא הייתה טובה. קשה לו לשמור על איפוק הוא מתנפל רוב הזמן, ולמרות שניסיתי להסביר לו מספר פעמים הוא לא מבין וחוזר על הטעויות שלו, ואני מתעלמת מהעובדה שההסברים מורידים לי את החשק ברמות. אולי הוא מנסה הכי חזק שלו אבל זה לא מתקרב למגע שאני רוצה וליחס שאני רוצה במיטה. וגם ככה כואב לי אז פשוט הפסקנו לשכב. אני מניחה שהוא מפחד לשמוע שהוא לא עושה עבודה טובה. ולי נמאס לנסות לעבוד על משהו שניסינו כל כך הרבה פעמים ופשוט לא מצליח ונגמר באכזבה מ2 הצדדים. לפעמים אני מתחילה ומפסיקה כי אני כבר חוזה שזה הולך לתסכל אותי שוב. בנוסף החשק שלי ירד פלאים, אולי זה גם בגלל הגלולות. זה משבר מאוד רציני ביחסים שלנו שאנחנו מתעלמים ממנו כמה מספר חודשים. אין בחיים שלי סקס ואני תמיד חשבתי שאני בן אדם מיני. זה גורם לי לפקפק בהמשכיות שלנו יחד כי אני גם לא יודעת הוא יוכל להחזיק מבלי לקבל סיפוק מיני מהאישה שלו. הוא לא מדבר על זה בכלל, זה תמיד בא ממני. אולי זה נראה לאנשים רבים שעדיף לנו להפרד. אבל החיים שלי השתפרו פלאים מאז שהכרתי אותו, הוא פתח בפני עולם שלם. בקיצור ממש טוב לי איתו, ואני לא רוצה שמשהו יהרוס את זה. אני גם יודעת שהסיכוי שלי למצוא מישהו שאני מסתדרת איתו כל כך טוב הוא אפסי. הוא כל מה שרציתי מגבר. ואני רוצה שהוא יהיה האבא של הילדים שלי. חשוב לי לומר שאין לי בעיות פיזיולוגיות מיניות.כואב לי בחלק התחתון של הכניסה לנרתיק, איפה שהעור דק. עצה בבקשה.

13/10/2013 | 11:08 | מאת: אילנה ארד לוין

לונה היקרה, מכתבך מעלה שלל בעיות, חלקן נוגעות למיניות שלך בלבד וחלקן רלוונטיות לקשר הזוגי. הבה נתחיל בבעיות שהן שלך נטו. את מדווחת על כאב בחדירה וקיים חשש שמדובר בוסטבוליטיס. מרבית הגניקולוגים מתקשים באבחון הוסטבוליטיס. על מנת לאבחן זאת קיימות שתי שיטות פרימיטיביות: 1. לשמוע ממספר גניקולוגים שאין לך שום דבר ושהכל בראש שלך. 2. לגעת עם הזרת מאוד מאוד בעדינות נקודה אחר נקודה בקלות ובעדינות לכל היקפו של פתח הנרתיק. במידה ומגע קל זה של הזרת ייצור תהודה של כאב סביר להניח שזהו וסטבוליטיס. תופעת הוסטבוליטיס הולכת הרבה פעמים עם קיום יחסי מין שאין בהם תשוקה רבה אך אין הדבר אומר בהכרח שהאחריות היא על הזוגיות הנוכחית. קיימת שאלה מתי התחיל הוסטבוליטיס ולפעמים מקורו בעכבה כללית המאפילה על הצד המיני וכפי שהדבר מתבטא אצלך בקושי להגיע לאורגזמה ממגע ידני שלך או של בן זוגך. יוצא אפוא שמבחינה אישית את מציינת שתי בעיות. להלן לינקים לכתבות על וסטבוליטיס: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1903344 http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2375924 http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2375921 הבעיה השניה היא קושי להגיע לאורגזמה. "אורגזמת דוש" דומה לאורזמה של רוקט פוקט, כלומר תדר מהיר מאוד, כמעט חשמלי, שאין גוף האגם יכול לחקותו בעוצמה ובמהירות. שאלת המשיכה לבן זוגך מצריכה בירור שלשאלה מדוע אין הכיף שאיתו והאהבה כלפיו מקרינים ויוצרים משיכה גופנית. באשר להתנהגותו המינית יש בהחלט אפשרות שתעברו סדנא טיפולית קצרה אצל סקסולוג\ית כדי ללמדכם את שיטת המיקוד החושני בצורה הדרגתית. חשוב לציין כי כל סקסולוג מוסמך אינו נוגע במטופליו אלא מדריך אותם באופן מילולי בלבד והתרגול האינטימי נעשה על ידיכם בפרטיותיכם בבית. לאור מורכבות הבעיות שאת מעלה מומלץ לפנות לפסיכוסקסולוג\ית כדי לטפל גם בבעיות האישיות שלך וגם בבעיות ברמת הזוגיות. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים