איפה החשק??

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

24/09/2013 | 22:18 | מאת: רחל

הי,אני חיה עם בן זוגי כבר 6 שנים.בחודש ה-1 להיכרותנו היה לנו סקס מדהים יומיומי..עד שאבא של בן זוגי נפטר ומאז יחסי המין שלנו לוקים בחסר-מאוד! בן זוגי כאילו כבה ו"התנזר"-לא דורש כלום כלום-יכולים לעבור שבועות וחודשים ללא מגע מיני-אבל כן יש מגע של אהבה בינינו. והוא גם לא מדבר על זה. אני זו שתמיד תמיד יוזמת.. היום יש לנו 2 בנות מהממות(האחת בת שנה ו-7 והשנייה בת שנה) כמובן שבתוך כל שגרת גידול הבנות והחיים-כל עניין הסקס נדחק הצידה,מצידי,אך לצערי הבעיה חמורה שכן בשנה האחרונה היו לנו יחסי מין ספורים.. בעברי חיי המין שלי היו משגשגים-עם תשוקה מטורפת ויצר וחשק וכו,אך חשוב לומר את האמת-גם אני פחות יוזמת...אך עדיין מרגישה משיכה לגברים..אולי פחות אליו עצוב לי שעם אהבה מאוד מאוד גדולה בינינו ותקשורת והמון דברים טובים-בזה אנחנו נופלים ביג טיים.. לא יודעת איך לכפר ולבטל את הפער הזה שנפער בינינו

30/09/2013 | 10:01 | מאת: אילנה ארד לוין

רחל היקרה, לפי דבריך חיי המין שלכם עברו שינוי קיצוני חודש לאחר היכרותכם שאז נפטר אביו של בן זוגך. בהחלט יתכן שקיים כאן אלמנט אבל עמוק, מודע או לא מודע, אשר גרם לכיבוי או להנמכה משמעותית בתשוקה המינית. שש שנים הן אכן זמן ארוך וממושך לחוויה של אבל אך לעתים דווקא כשהדברים אינם חדים וכואבים מאוד על פני השטח אלא יותר לא מודעים וסמויים מן העין הם עשויים לפעול במסתור ולהביא לכיבוי או להנמכה של התשוקה המינית. הייתי ממליצה לבן זוגן לפנות לייעוץ פסיכולוגי אישי העוסק בתשוקה מינית והמתמקד דווקא בגישה פרוידיאנית. על פי גישה זו עשוי להיות קשר משמעותי בין שתי התופעות. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים