בעיה בזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

23/09/2013 | 15:47 | מאת: בן

שלום, אני וחברה שלי כבר שנתיים ביחד, ובזמן האחרון יש לה פתאום רגעים כאלה שהיא מרגישה שהיא כבר לא אוהבת אותי, ושהיא מרגישה צורך לברוח ממני. אחר כך זה עובר לה, אבל אנחנו פוחדים מזה, והיא שוקלת להיפרד ממני כי היא אומרת שזה אולי מעיד על משהו. מה אנחנו או אני אמורים לעשות?

30/09/2013 | 09:40 | מאת: אילנה ארד לוין

בן היקר, זו חברתך שיש לה פרצי חוסר אהבה כלפיך ולא להיפך, כך שבעצם עולות כאן שתי שאלות: 1. האם חברתך מבינה את המקור ואת המניע לפרצי הנתק הרגשי, והאם היא מוכנה לברר אותם באמצעות טיפול פסיכולוגי? 2. האם אתה מוכן לחיות עם בת זוג שיש לה מצבים של נתק רגשי? אגב, לא ציינת כמה זמן נמשך כל מצב ובמה ההתנהגויות ביניכם אז עוברות שינוי. לא טוב לאדם לחיות עם מי שאינו אוהב ולא טוב לאדם לחיות כאשר אינו אהוב על-ידי זוגתו. כלומר, לכל אחד מכם יש בעיה בפני עצמו. דונו ביניכם מה חומרת המצב, כיצד הוא משפיע על יחסיכם וקבלו החלטה האם כדאי לשמר את היחסים במתכונת הנוכחית או שמא כדאי שכל אחד מכם בנפרד יפנה לטיפול אישי כדי להחליט על דרכו בקשר. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים