לא אוהבת סקס

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

01/09/2013 | 17:48 | מאת: אסף

שלום, אני בן 36 ויש לי חברה בת 33 ואנחנו יוצאים קרוב לחצי שנה. בחמשת החודשים הראשונים היינו בקשר אורך טווח ונפגשנו אחת לכמה זמן ואילו בחודש האחרון עברנו לגור ביחד. הבעיה שאני מעלה מפריעה לי ביתר שאת בגלל שכעת אנו ביחד כל הזמן. מסתבר שיש פער רציני ביני לבין בת זוגי באשר לתדירות קיום יחסי מין. בעוד שאני הייתי שמח אם הדבר היה קורה כל ערב, לה מספיק פעם עד פעמיים בשבוע. היא אומרת שזה מספיק לה. ניסיתי להבין ממנה על שום מה ולמה? היא אומרת שהיא נהנית מהסקס אבל מספיק לה פעם אחת בשבוע. היא גם ציינה שבעבר היתה לה דלקת באיבר המין והרופא שלה אמר לה שהיא צריכה להוריד במינון יחסי המין, אבל לא נראה לי שזה העניין כאן. האם יש דרך להתגבר על הפער הזה?

15/09/2013 | 08:26 | מאת: אילנה ארד לוין

אסף היקר, אתה שואל את השאלה הקלאסית של מרבית הזוגות בעולם. התשובה היא "כי כך ברא אותנו האלוהים". החשק המיני של הגברים בממוצע ובדרך כלל הוא יותר תכוף ויותר גבוה מזה של הנשים. כלומר, התיאבון המיני של הגבר גבוה יותר מזה של האישה ואין לכך סיבה מובהקת כלשהי פרט לעובדה שאכן זה כך. כמו בכל מצב בו הצרכים אינם תואמים לחלוטין יש להגיע לפשרה - אין כאן מצב שאחד מכם הוא "לא בסדר". כל אחד מכם לפי טבעו הוא תקני, סביר ונורמטיבי לחלוטין. המצב היחיד הוא להגיע לפשרה מתוך הבנה שיש שוני בצרכים ויש להגיע לאיזשהו פתרון אמצע. שנה טובה וכל טוב, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים