הוא מתחיל להילחץ

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

04/08/2013 | 16:20 | מאת: spoty5

,הכרתי בחור לפני כשבועיים ,(הוא צעיר ממני ב5 שנים אני בת 32 נראית האבה פחות והוא 27) יש שם תשוקה וחשק להיפגש (האמת היא שהוא יוזם הרבה יותר ממני ) כבר שכבנו והוא ממשיך לזום פגישות ,אומר שאני הדבר הכי טוב שקרה לו לאחרונה ,שכיף לו לגעת בי ואני בו ,כיף לו לדבר איתי ,לדעת שיש משהיו שיש לה הכל בעיניו (יופי ,חוכמה,מצחיקה,אופי טוב ...) ששם בשבילו .באמת לא לוחצץת עליו אבל פתאום היום הוא אמר לי משהו שקצת מטריד אותי : אמר לי ,יוו כמה כיף לי להיות איתך ,רוצה לראותך שוב ,את דבר כל כך טוב ,מושך ונעים לי ....ואז הוסיף : לא רוצה להרוס את זה ! אז אמרתי לו : איזה כיף לי ! אבל מאמי למה שתרצה להרוס את זה ? ענה : עזבי ,אני והחששות שלי ,עזבי מאמי יהיה בסדר ! לא יודעת כל כך מה לחשוב לגבי זה ,לא בא לי להיות במקום לא סגור וזה באסה לי מאוד כי אני מרגישה שהוא מאוד מאוד רוצה להיות איתי אך בגלל שממש טוב הוא כזה בחששות.מה לעשות לא בא לי להיפגע ,טוב לי שם ,ומאוד אפילו למרות שזה רק שבוטעיים ,אני מרגישה שאנחנו כמו זוג וגם הוא אומר לי .הכיר לי כבר את אחיו ושני חברים טובים שלו אתמול ....מה לעשות ?

11/08/2013 | 10:14 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, אם הכל כה טוב הרי ההגיון והרגש אומרים להמשיך ולהיות שם. קשה לבקש תעודת ביטוח אחרי שבועיים וקשה גם להבטיח ולקבל תעודת ביטוח אחרי 10 או 20 שנה. כשאוהבים נשארים ולוקחים סיכון שיום אחד, אחד הצדדים יפסיק להיות בעניין מסיבה זו או אחרת, רק שאני לא מכירה "משחק" אחר אלא להיות יחד כל עוד טוב. לעתים אצל אנשים מסוימים כאשר הקשר נעשה טוב ומשמעותי עשויות לעלות חרדות וחששות מסוימים אך הפתרון היחיד הוא להנמיך אותם ולא להזין אותם. אגב, למה שלא נהיה אופטימיים? כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים