מין אוראלי בין בני זוג

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

04/07/2013 | 15:06 | מאת: אסף

אילנה שלום, אני בן 25 ובת זוגתי בן 21 אנחנו ביחד כשלושה חודשים ומקיימים יחסי מין. הבעיה שהיא מסרבת לקיים יחסי מין אוראליים. היא אומרת שאף פעם לא עשתה את זה והיא מפחדת. אני לא לוחץ עליה בכלל בנושא ומכאן שאלתי: האם יש דרך עדינה "לשכנע" אותה לעשות זאת? תודה מראש.

07/07/2013 | 12:59 | מאת: אילנה ארד לוין

אסף היקר, למען הסיפור הההיסטורי, ברצוני לספר לך כי בשנות ה-20 או ה-30 של המאה ה-20 הועמד השחקן צ'רלי צ'פלין למשפט עליו קיבל עונש מאסר על כך שקיים מגע אוראלי עם מישהי. הדבר נחשב אז בקליפורניה חטא, פשע, חילול כבוד, השפלה ועוד ועוד. בימינו המגע האוראלי הדו צדדי הפך לחלק מהנורמה המינית התרבותית. אינני יודעת אם אלוהים התכוון לכך אך בני האדם החליטו שזה נעים להם והם נהנים (ברובם) להעניק ולקבל סוג זה של מגע. יש נשים הנרתעות מלקבל מגע אוראלי בשל החשש מריח לא טוב של איבר מינן, וכן בשל חוויה רגשית שזוהי תנוחה משפילה עבורן. תגובות אלו קיימות בהחלט. סירוב של נשים לתת לגבר מגע אוראלי מוסבר בשני אופנים, על ידי הנשים המסרבות: 1. רתיעה ממראה איבר המין הגברי. 2. חשש לכניסת זרע לפיהן וחשש מבליעת זרע. אם חששה של חברתך הוא בעניין הזרע, עדיף שתבטיח לה שלפני הגמירה אתה תאמר לה על מנת שלא תצטרך לעמוד בפני אי נעימות זו מבחינתה. הדרך העדינה ביותר אם היא ואתה מוכנים לכך היא להתחיל במגע ידני באיבר המין שלך עד לשלב בו אתה גומר על עצמך ובהדרגה בפעמים אחרות לבקשה לרדת לדקה או שתיים מבלי שהדבר יהיה סמוך לגמירה. חשוב מאוד בעניין זה להבטיח שלא תהיה שפיכה ליד או בתוך פיה. אגב, ראוי לציין שאפשר להנות מיחסי מין טובים ומספקים גם ללא מגע אוראלי. האם שווה להתעקש על היבט ספציפי זה? אולי שווה לחכות לזמנים אחרים. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים