פרידה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

10/12/2008 | 03:02 | מאת: אור

אחרי 18 שנה ביחד 3 בנות גדולות החלטנו להפרד לאור חוסר תקשורת וחוסר אהבה מה הכי נכון לי כאשה לעשות?? האם לפנות לעו"ד או לרבנות?? שנינו כבר בני 47 עם בית על שמנו שקנינו במשכנתא ורכב שיש עליו הלוואה. כמו כן שנינו עובדים. אשמח לקבל הדרכה בנושא תודה אור

13/12/2008 | 11:19 | מאת: אילנה ארד לוין

לאור שלום, השאלות המוצגות על ידך נוגעות יותר לעניינים כלכליים ומשפטיים מאשר לעניינים רגשיים. לפיכך עלייך לפנות לייעוץ משפטי. בעקרון, הכלל הוא שלנשים עדיף לפנות לבית המשפט לענייני משפחה אך לשם כך עלייך לקחת עורך דין שייצג אותך. מוטב שתפני בשאלותייך לארגונים המטפלים בזכויות נשים כגון נעמת או ארגונים אחרים אותך תחפשי באינטרנט. כמו כן קיימים גם עורכי דין ומגשרים לענייני גירושין. עדיף כמובן שהגירושים יושגו בהסכמה על הנושאים השנויים במחלוקת ובצורה "רכה" ככל האפשר על מנת למנוע הן התשה רגשית והן הוצאות גבוהות עבור תהליכים משפטיים מורכבים.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים