חוסר במשיכה מינית מצד אישתי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

05/01/2023 | 01:20 | מאת: מנש

אני ואישתי נשואים מזה 9 שנים. הקשר הזוגי, והאהבה בניינו גדולה. יש לנו שלושה ילדים. תמיד נוצרים אצלנו ריגושים אך לאחרונה הקשר המיני שלנו הדרדר לפעם בחודש חודשיים. בכל יום אני מנסה להתקרב לאישתי, לגעת בה, לנשק אותה יוזם דברים חדשים וגם כשאנחנו מקיימים אני מרגיש שהיא עושה זאת כדי לרצות אותי. לאחרונה היא דוחה אותי על סף ואף פעם לא יוזמת. תמיד אני זה שמנסה להוביל למגע מיני. ובכלל לא מתקרבת, לא מנשקת, לא נגעת. זה תמיד אני. אני מאוד אוהב את אישתי ומרגיש שזה לא הדדי. כשאני שואל אותה היא אומרת שהיא אוהבת אותי מאוד, שאני אבא מושלם, מפרנס מושלם. אבל היא לא מראה לי שהיא נמשכת אליי. אני ממש חושש שהיא כבר לא אוהבת אותי ושאפילו הנישואים שלנו מתחילים להתפורר ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה עזרתך 🙏

שלום קיבלתי את שאלתך ואכן הענין הוסבר בברור , שינויים בתשוקה מוכרים בקרב בני זוג. המעגל ההורמונלי של האישה ושל הגבר אינם דומים , לשמר תשוקה וענין מיני דורש פתיחות הבנה והשקעה.. אכן לא הבאתי בפניך תשובה כי היא תלוי נתונים אישים אשר לא אשאל בפורום מוזמן לפנות פרטי

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים