פרידה אחרי 5 שנים עדין אוהבת..

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

06/07/2022 | 11:34 | מאת: שובי

אנחנו בני 23 אוהבים ביחד כבר 5 שנים אבל בזמן האחרון יש הרבה חילוקי דעות יש הרבה רצונות שונים ודרכים שונים הוא רוצה חתונה ילדים בית ואני ממש לא שם בשום דרך אפשרית.( ויש הרבה לחץ ממנו על זה ) הוא מחפש לרוץ ואני עדין לא מוצאת את עצמי , עוד יוצאת למסיבןת עוד עם חברים עובדת כמלצרית עם משכורת טובה אבל בלי תלוש בשלב מאוד נוח בחיים מבחינתי אני עוד צעירה ולא לחוצה לכל זה.. אבל הוא כן החלטנו על הפסקה לחשוב אם נצליח להתפשר ואפילו להבין אם זה הרגל או אהבה כי יש עירעורים.. אך מתמודדים? האם נכון לעשות הפסקה ולא פרידה? מה עושים כשאוהבים אבל זה לא מספיק, ההחלטה הדדית לגמרי אנחנו כבר שבוע בהפסקה ואני בין טוב לי לבין מתגעגעת עד עמקי נשמתי כל אחד מחכה שהשני יתפשר על ה״עתיד ״ שלו ואף אחד לא רוצה להתפשר.. יש לאן להתקדם? אני באמת לא יודעת אך זה יצליח..

לאור הסיפור שלך, וכדי להבין את הקושי , שלך ושל בן זוגך רצוי לקבל עזרה מקצועית אשר תעזור לכם בהוה וגם בעתיד..

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים