ממש קשה לי ):,מה אני אמורה לעשות בציטואציה הזאות,אני חייבת עצה בבקשה?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

19/03/2022 | 17:03 | מאת: ליאן

אני מדברת ויוצאת עם מישהו קצת יותר מחצי שנה(היינו שוכבים גם לפעמים)והייתה לו חברה 6 שנים לפניי שהכרנו והיא התחתנה עם מישהו אחר בסוף ונשבר לו הלב(גם לי נשבר הלב מהאקס שלי והיה לי מאוד קשה).אנחנו לא זוג אבל אחרי תקופה קצרה שהכרנו טוב הוא התחיל להגיד לי שהוא מאוד נקשר אליי ושהוא מפחד שאני אעזוב אותו וכל מיני דברים כאלה ואז בעצם מה שקרה אחרי כמה ימים אז שאלתי אותו אם הוא אוהב אותי הוא אמר שהוא לא יכול להתאהב באמת מכל הלב אחרי מה שקרה לו עם האקסית ושאני קודם כל יותר גדולה ממנו(הוא בן 21 ואני בת 24)ואולי אני מחפשת מישהו אחר וכאילו לא רוצה מישהו כמוהו ואם הוא היה רוצה אהבה הוא היה אומר לי מזמן ושזה לא קשור אליי הוא פשוט לא רוצה אהבה בכללי אלא אם כן תהיה מישהי שבאמת מפחדת עליו ולא תפגע בו אז הוא יסכים להיות איתה ואז הוא שאל אותי את אותה שאלה אמרתי לו שיש לי רגשות אילו אבל שאני מסכימה איתו ושאני חושבת באותה צורה ושאנחנו לא מתאמים וכאילו פשוט נשאר חברים טובים אבל כשאמרתי את זה לא באמת התכוונתי לזה לא אמרתי את זה מהלב אמרתי את כל זה בגלל מה שהוא אמר הרגשתי שהוא לא רוצה אותי אז לא רציתי להודות באמת איך שאני מרגישה פחדתי וגם אמרתי לו בסוף שזה היה בצחוק שאמרתי שיש לי רגשות אילו למרות שזה לא היה בצחוק ואמרתי שאני אוהבת אותו כידיד ולא מעבר למרות שהייתי כבר מאוהבת בו ממש…בקיצור אחרי זה לאט לאט הוא השתנה בהתהגות שלו איתי והוא היה אומר דברים מבלבלים הוא התחיל גם להיות לא כנה ולשקר לי בכמה דברים ומאוד נפגעתי ממנו למרות שהוא בהתחלה היה באמת כנה ואז בסוף הרגשתי שהוא מסתיר ממני משהו וקורה משהו אז שאלתי אותו אם יש לו חברה הוא אמר לי שיש מישהי שהוא הכיר תקופה ושהיא כן חברה שלו אבל הוא לא מרגיש בנוח איתה ולא טוב לו איתה ושהוא חושב להיפרד ממנה הוא סיפר לי כמה דברים עליה ושאל אותי מה דעתי ומה כדאי לו לעשות אמרתי לו שיעשה מה שהוא חושב שנכון מבחינתו ושינסה להסתדר איתה ואמרתי לו שבגלל שיש לו חברה אז אני לא אמשיך להיות בקשר איתו אז הוא ממש נעלב מזה ואמר לי שהוא סיפר לי על החברה בשביל שאני אהיה איתו ואשאר לצידו ואעזור לו לא בשביל שאני אעזוב אותו,בסוף אמרתי לו שאני מאוהבת בו ובגלל זה אני לא יכולה להישאר איתו אם יש לו חברה ואז הוא התחיל להגיד את בעצמך אמרת שאת לא רוצה מישהו יותר קטן ממך ושאנחנו לא מתאמים וגרמת לי להבין שאת לא רוצה אותי ואת לא רוצה שנשאר ביחד ושנתחתן בעתיד ושבגלל זה הוא השתנה איתי ושיקר לי וכל זה,הסברתי לו שלא באמת התכוונתי לזה ולא אמרתי את זה מהלב ושאמרתי את זה בגלל מה שהוא אמר לי אז וכאילו הסכמתי איתו ואמרתי לו שאז כשאמרתי שיש לי רגשות אילו זה לא היה באמת בצחוק הסברתי לו הכול..הוא אמר לי לא ידעתי את כל זה את גרמת להשתנות ושהוא הכיר מישהי אחרת כי הוא חשב שאני לא אוהבת אותו ולא רוצה אותו בתור בן זוג,הוא אמר לי למה לא אמרת מקודם בסוף הוא אמר לי בגלל שאת אוהבת אותי תשארי איתי אל תעזבי אותי ואם באמת היית אוהבת אותי אני אמרתי לך שהחברה הזאות שהכרתי אני לא מסתדר איתה ולא טוב לי איתה,לא נוח לי ושאין תקווה שאני והיא נמשיך בקשר היית נשארת ומבינה אותי ולא מוותרת עליי ואז באמת יש מצב שאני ואת נהיה ביחד ונתחתן בעתיד לפחות תהיי איתי תני לי להרגיש שמאוד אכפת לך ממני ושאת דואגת לי ורוצה אותי באמת…בסוף אחרי שדיברנו בנושא הזה הוא אמר לי שהוא נפרד מהחברה הוא אמר אני לא אשקר לך ואגיד לך שניפרדתי ממנה בגללך,ניפרדתי ממנה כי לא טוב לי איתה. אחרי זה הוא אמר לי שהוא מאוהב בי ומאוד נקשר אליי ושהוא מאוד רגיל אליי וטוב לו איתי והכול אבל שלא נראה לו שאם נהיה בזוגיות רצינית זה יסתדר ושהוא באמת מפחד לפגוע בי בעתיד,ושהוא מפחד להיות בן זוג שלי ואחרי תקופה הוא יזכר באקסית שלו ובמה שקרה לו ושהכול ישתנה ושלא נשאר ביחד,הוא אמר שהוא רוצה שנמשיך להיות בקשר ושהוא אוהב אותי מאוד וזקוק לי אבל הוא לא יכול כרגע להבטיח לי זוגיות רצינית כי באמת אכפת לו ממני והוא לא רוצה שאני אפגע ממנו בעתיד,ושהחברה השנייה שהייתה לו הוא בהתחלה הרגיש בנוח איתה ואז הוא התחיל להיזכר באקסית שלו הראשונה ובגלל זה הוא עכשיו שונא את החברה השנייה וניפרד ממנה ושהוא פגע בה,ושהבעיה אצלו בלב שלו הוא מרגיש שהוא לא מרגיש מוכן להיות בזוגיות רצינית כרגע,אז הוא לא רוצה לפגוע בי,מצד שני הוא מתחנן שאני אשאר לצידו ושיכול להיות שהוא ישכח את כל העבר שהיה לו עם האקסית אחרי תקופה ואז הוא כן יהיה בן זוג שלי. אני לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני באמת אוהבת אותו מאוד והיה הרבה אי הבנה בנינו בהתחלה ואני לא רוצה לעזוב אותו,מצד שני אני מאוד מפחדת להמשיך בקשר איתו ולהמשיך להיקשר אילו יותר ויותר ואז בסוף לא נהיה ביחד ואני מפחדת שהוא ישקר לי או משהו,זה יהיה לי הרבה יותר קשה ואני אפגע עוד יותר. האם הוא באמת אומר את האמת,מה אני אמורה לעשות בציטואציה הזאות?

אם יש לך אהבה אליו . תני לזה הזדמנות נוספת.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים