אין תקשורת בפרק ב' בין אישתי לבן שלי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

17/03/2022 | 09:11 | מאת: אני

אני נשוי בפעם השניה והילדים במשמורת שלי מיזה כ 10 שנים עם בת הזוג שלי. מאז ומתמיד היו עליות וירידות בין אשתי לבן שלי הקטן שהיום הוא בן 18. הם לא כל כך מתקשרים הבן שלי מושך אותי לכיוון שלו בטענה שאני מגן על אשתי. ואשתי מושכת אותי לכיוון שלה שאני מגן על הבן שלי ואני בין הפטיש לסדאן. עד לפני יומיים שהיינו בנסיעה והתפתח וויכוח תוך שניה בינהם.. הבן שלי אמר לאישתי מטומטמת והיא יצאה עליו ואמרה לו שלא ידבר אליה ככה ואני מנסה להרגיע את כולם ולא הצלחתי. השאלה שלי איך להתנהג הבן שלי לא הקשיב לי בכלל לא בערב אמר שלא התנהג יפה והוא מודה אבל לא מוכן להתנצל. מה עושים במצב כזה??? אישתי לא מוכנה לעבור לסדר היום היא מאוד פגועה ובצדק.. מה עושים?

פרק ב עם ילדים , מהווה קושי , 10 שנים , שאישתך מגדלת את הילד יחד איתך כניראה לא יצרו מערכת של אמון וביטחון, כאן מעורבים מס דמויות וכל אחד הגיע עם צפיות שעומדים במבחן של זמן ותיפקוד לרוב אפשר לתת עצה דרך הפורום. ארך במיקרה הזה חושבת שללכת לטיפול יהיה הפיתרון הנכון ביותר .

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים