פרידה כואבת וקושי בלקבל את זה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

20/11/2021 | 04:04 | מאת: אא

נפרדנו לפני 19 יום אחרי זוגיות של 13 שנים עם עלויות וירידות ובגידות . הפם נפרדנו כי הוא חושד שאני בוגדת בו ולא מוכן להאמין שאני לא היה לנו ריב רציני לקח את הדברים שלו ונפרדנו התחנתתי אליו המשך שבוע ימים הוא לא מוכן אחרי 10 ימים הוא בא שכבהו ולא דיבר מילה וישן אצלי ובבוקר הלך ואחר כל ניסיתי לדבר איתו מדבר בקרירות אז נתתי לו עוד כמה ימים שקט לא שלחתי לא דיברתי יום שהת הטחרון הוא בא בלילה מאוחר ישן בבוקר שכבנו הלך לעבודה יום ראשון ניסתי לדבר דיבר בקרירות אלי אז לא שלחתי כלום עד יום רביעי יום רביעי שלחתי לו שאלה האם זה נגמר ! והוא ענה לי כן זה נגמר והתחלתי לבכות ולהתחתן הוא אמר שבחיים לא יחזןר ושהוא שונא אותי ואז הוא חסם אותי בכל מקום !!!! האם הוא עוד יחזור או ז 19 יום זה מספיק זמן בשביל להגיע להחלטה שזה נגמר

tאין לנו אפשרות לדעת מתי יהיה בניכם קשר נוסף, היתי מנצלת הזמן לעבודה אישית להבין היכן קשה לך ולחזק את הכוחות להמשך .. כל דרך לריפוי נהכאב יהיה לך לתועלת.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים