עד איזה גיל ניתן להיתחתן

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

20/10/2021 | 12:38 | מאת: @@@

רציתי לשאול,עד איזה גיל ניתן להיתחתן?

27/10/2021 | 05:55 | מאת: אלי32

יצחק נבון עליו השלום התחתן בגיל 87 בערך

אין הגבלת גיל לחתונה . אך פוריות הגבר והאישה אכן תלויים בגיל

30/10/2021 | 08:49 | מאת: NOT_FOUND

אבל כיום אפשר יותר מהעבר ללדת ילדים אחרי גיל 45 ולדעתי הורים מבוגרים הם בעלי ניסיון וחוכמת חיים יותר רחבים מאשר אימהות בנות 20 - יש למבוגרות יותר כוח סבלנות לחיתולים מאשר רק לרצות לראות עולם ודברים כאלה , למרות שהסיכויים כאשר גיל האם עולה ללדת צאצאים נחותים שהם יזכו להרבה זמן שתהייה אמא שלהם בחיים קטנים יותר כמו גם שהסיכוי של האמא להינות מהם קטנים יותר. בזכות ניסיון החיים הן יוכלו להפחית את חומרת הקשיים של הילדים שלהם למרות שגם הריונות בגיל מבוגר מסוכנים ליולדת ולעובר.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים