גרונוטופיליה - אפשר מידע ?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

29/09/2021 | 11:00 | מאת: צפון33

אני בן 24 ונזכרתי עכשיו שמישהו בצ'אט וואלה רצה לסדר לי לסטוץ אישה בת 70 ובסוף זה לא הסתדר. קראתי היום במקרה באינטרנט שיש הפרעת נפש פאראפאלית הנקראת גרונוטופיליה שהיא משיכה מינית לקשישים ( לפי ויקיפדיה - בני אדם בגיל 70 ומעלה ). אם למשל אני אשכב עם אישה בת 70 ואחשב בהמשך לגרונוטופיל , האם אצטרך לעבור טיפול שיחתי - פסיכלוגי בעקבות כך ? האם אצטרך לקחת כדורים פסיכיאטריים בעקבות כך ? האם אפילו מאשפזים בבית חולים פסיכיאטרי בגלל זה ? אני יגיד לכם למה אני שואל. אני למשל עד לפני כמה חודשים לא ראיתי את עצמי בכלל כבן אדם היכול להימשך מינית ואפילו לשכב עם אתיופית, בדואית, דרוזית וערבייה ולעשות אורגיות ופתאום אני רוצה לשכב עם אתיופית, בדואית, דרוזית וערבייה ולעשות אורגיות ! ואפילו כמה פעמים ! כך שאני לא בטוח שאם בטעות אתפתה להיכנס למיטה עם אישה בת 70 אז אני לא ארצה להמשיך לקיים עם נשים בגילאים האלה יחסי מין יותר ! כי יש נשים בנות 70 שהן חתיכות ( מישהו דיבר על רוסיות בגיל הזה ? ) וחלקן נראות כמו גג בנות 55, כי מבחינתי אין הבדל משמעותי בין האיברים האינטימיים של נשים בין הנשים השונות בעולם, כי אני לא נביא, אני לא יודע מה יכול לעבור בתת המודע שלי ואני באמת לא יודע אם אחווה זיקפה, אהנה ואגמור בסקס מלא עם נשים בגילאים האלה או לא כי גם עדיין לא קיימתי יחסי מין עם מישהי מעל גיל 58. ואני לא הבנתי שני דברים : האם המשיכה המינית הנחשבת לגרונוטופילית היא גם כלפי בני אדם בגילאים 60-69 ? ומה הוא הגיל המקסימלי של אדם גרונוטופיל? לפי ויקיפדיה רשום שמדובר ב " אדם צעיר מאוד ", אבל לא מצויין שם הגבול המקסימלי. אתם יכולים למצוא לי מידע שיוכל לתת לי את התשובות לשתי השאלות האלה ?

לדעתי היתה בכיוון הנכון לחפש את המידע באתרים שעוסקים במיניות האדם. ולילמוד את הנושא שמענין אותך.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים