מעידה לפני כ- 5 שנים

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

15/09/2021 | 15:52 | מאת: צפון33

אני בן 34 ולפני כ- 5 שנים קיימתי יחסי מין מלאים עם נערת ליווי בלי קונדום ולמזלי לא נדבקתי במחלת מין כלשהי. זה כזה נורא מה שאני עשיתי ? פשוט לא השגתי עד אז יחסי מין בלי קונדום ובכלל זאת הייתה הפעם השנייה שלי מבחינת קיום יחסי מין וזה היה נראה לי לא הגיוני להעביר חיים שלמים בלי חדירה מקונדמת אחת אפילו. האם יכול להיות שהיא נכנסה ממני להריון והיא לא הודיעה לי ואפילו יש לי ילדים ממנה ? אני צריך לברר זאת ? גם אין לה את המספר פלאפון שלה כיום. אחר כך היינו אצל פסיכולוג והוא אמר לאמא שלי שהיא לא הייתה צריכה לבכות ממה שאני עשיתי כי זאת הייתה פעם יחידה שלי בלי קונדום עם מישהי בתשלום. מה דעתך על זה ? גם מישהו אנונימי ייעץ לי לפני כמה שבועות לעשות מין נוסף בתשלום בלי קונדום ופשוט להיבדק מיד למחלות מין ואז שאם אקח מייד טיפול מונע לאיידס וכדומה אז עדיין אני אשאר בריא. מה דעתך על כל זה ? מישהי אנונימית גם אמרה לי פעם שאם אותה נערת ליווי הייתה בהריון ממני ואחר כך גם מביאה את הילדים לעולם אז היא הייתה מוצאת את הדרך להודיע לי, זה נכון לדעתך ? והיא אמרה לי אותה נערת ליווי שהיא לוקחת גלולות , אבל האמת גם גמרתי לה באותו סקס כמה פעמים בפנים

אכן יש לך שאלות עמוקות. ואני מבינה שהם מעיקות עליך ואינם מאפשרות לך לאת השקט. היתי ממליצה לגשת לסקסולוג ,או לקבל יעוץ מיני מאיש מיקצוע שיוכל לתמוך בך וללות אותך בהתנסויות המיניות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים