משבר קשה לאחר פרידה ביוזמתי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

05/09/2021 | 20:18 | מאת: מבולבלת

שלום , סיימתי קשר אחרי 3 חודשים. קשר שהייתה בו עוצמה חזקה ותחושה של התאהבות מטורפת. יחד עם זאת, עלו בי ספקות וחששות לגבי הפרטנר- חשש שהוא עצבני\ חם מזג (התווכחנו לעיתים קרובות), חששתי שיש בו משהו טורדני (יש לציין שגם באופן מאובחן- הוא מאובחן בהפרעת OCD ומטופל תרופתית באופן יומי) וחששתי שהוא לא יציב\ בריא נפשית עד הסוף. בשל כל החששות האלו, החלטתי לסיים את הקשר. הוא התחנן להזדמנות נוספת של חודש לייצר את השקט שאני צריכה. הרגשתי שחודש הוא זמן שאינו מייצג ושאני מתקשה להאמין בלב שלם שזה יעזור.. הרגיש לי קצת כמו פלסטר. למרות הרציונל שאני מציגה, אני עוברת משבר מאד גדול מאז הפרידה, מרגישה תקועה במקום ומלאה בשאלות האם עשיתי את הבחירה הנכונה. אודה לכל עצה

למבולבלת שלום. פרידה היא משבר קשה במיוחד , ואם עברו יותר משלושה חודשים ואינך מתאוששת . פני לעזרה של איש מקצוע .. לקבל כלים . פרידות הם שלב בחיים אך הם קשות ומכאיבות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים