חוסר בטחון וירידה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

02/06/2021 | 13:07 | מאת: מוטי

אני בן 60 וןאחרונה חלה ירידה בתפקוד המיני אני בריא עשיתי בדיקות דם הכל תקין, אשתי מאד נאה ומושכת ואני פחות, זה מוריד לי את הבטחון ואולי זה משפיע על התפקוד המיני. יש לי פחדים שחלילה היא תפזול לצדדים למרות שהיא אומרת לי שהיא אוהבת אותי ואין לי מה לדאוג. מה עושים במצב כזה

הנאה מינית ומשיכה מינית לא קשורים במראה .. ויתכן שהירידה שלך היא על בסיס מצב רוח ולא על ביס פיסיולוגי היתי מתעניינת בעזרה אצל סוקסולוג

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים