בעיות בזוגיות עד שלא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

14/04/2021 | 01:54 | מאת: בעילום שם

אני נשוי חמש שנים, ולפחות עברתי חמש מטפלים זוגיים בינהם מטפלת שהיא פסיכולוגית קלינית, נתחיל ככה אנחנו חרדים, ולא הצלחתי לחדור חשבתי שאני לא מספיק מנוסה וחזק, אבל מתברר שאי אפשר לחדור לתוך האישה, יש לה פחד מחדירה מתכווצת ונסגרת, הלכנו למטפל נתן תרגיל מוזר לדחוף אצבע לתוך האישה, אבל מיד התחילה לצרוח אפילו ממש בהתחלה, למרות שלהביא אותה לאורגזמה אני יכול, עזבנו את הטיפול שלו, עברנו לפסיכולוגית קלינית היא רק עשתה פשרות ביננו כי נהיה לחץ וכעס סביב הנושא האישה אפילו לא ניסתה לטפל בעצמה וגם סירבה לבצע תרגול אחרי שנה שראיתי שלא זז כלום הפסקתי, לא יודע מה קרה אבל האישה החליטה ללכת לטיפול הלכה לאימון ריצפת אגן והלכנו ביחד לסקסולוג, נפתחה אפשר לחדור ולקיין יחסי מלאים, וכל הזמן עד שזה קרה ככה כמעט שנתיים מהחתונה, הייתה לי באסה בלב שאני לא חודר ואוף איזה אכזבה למה התחתנתי בכלל?? כאדם חרדי אין מצב למין ללא חתונה ולי בפרט להתחתן היה קשה אני נכה, ככה שלא היו עלי הרבה קופצות, אני מאוד אהבתי אותה הרגשתי דחיה ממנה שהיא דוחה אותי. ממנה. שונאת אותי, וגם לא מתחשבת בי, היא את שלה מקבלת ולא אכפת לה שאני לא חודר, וגם מזלזלת בי בתור גבר שאני רוצה לקיים יחסים, ותמיד אמרה אם אפתח תרצה הרבה, היו ימים שחשבתי אולי אחרים אותה ללא קשר פיזי מיני ורגשי, אתנתק ממנה רק טכנית נחיה באותו בית לא מרוע רק מרצון שלא תפגע בי תקח את הנאתה ולא תתן לי להנות, זה לא הוגן ולא אפשרי איך אפשר לענג אישה ולא לחדור אחר כך, הגעתי למסקנה שהיא פשוט שונאת אותי ובא לה להציק לי, אציין שבמשך השנתיים דיברתי על ליבה אמרתי לה בואי נטפל, יש פתרונות, היא מאוד שמרנית ודוסית, אבל מצד החוב הדתי אני חייב לענג אותה, וגם היא מצדה אסור לה למנוע זאת ממני ולפי התורה והמצוות חייבים לקיים יחסים מלאים, היא הייתה עושה רק כשבא לה או כשחושבת שאברח או שאם אנחנו רבים להתפייס, הלכנו לסקסולוגים ויועצים משפחתיים פסיכולוגים קשה לי לסלוח לה על העוול שגרמה לי במשך שנתיים קשה לי לשחרר אני רוצה לשחרר את זה ממני אבל אני לא יכול לפעמים אני נגרר איתה למריבות וויכוחים, ואני רק מדבר מספר את מה שהיה ושואל למה התנהגת כך את שונאת אותי???? ואין לה תשובה פעם אמרה שהיא מרחמת עלי שעשתה לי ככה , אני לא צריך רחמים אני צריך בת זוג לחיים אני מרגיש שאני בודד נשוי שהיא לא אוהבת שהיא שונאת אותי רוצה בעל לתצוגה לומר שנשואה , ואני קשה לי לאהוב אותה אם הייתי יודע שאתחתן שוב הייתי בטוח עוזב אבל אני חושש להיות לבד???? היא כרגע אצל סקסולוגית שהיא גם עובדת סוצויאלית קלינית, ונראה לי גם פסיכולוגית, האישה גם לא מתפקדת טוב קשה לה מאוד לקום בבוקר לוקחת מלודיל לדיכאון היה לה לפני החתונה, וקשה לה לתפקד מאוד איטית המטפלת שהולכת אליה לשיחות במשך שלוש חודשים לא הזיזה אותה בכלום אדרבה מאחרת יותר מנסה לשכנעה אותה להתגרש, כי אני חופר וקודח חוזר כל הזמן על מה שמנעה ממני קיום יחסים מלאים, הייתי אצלה פעם אחת כמעט שלא שמעה אותי מה טענותי, כי אני זוכר טוב גם את הפגיעות שלה בי, צוחקת על נכותי ללא שום התגרות, לא מכבדת אותי מגלה סודות שלי בפני משפחתה ואני מתבזה מזה, למרות שאני מבקש שלא תאמר מראש, ולמרות שהיא לא עושה זאת בתור עונש כלפיי, ממשיכה כך לכן לא רוצה להגיע להוריה לשבת, לא משתפת אותי ותמיד לא יודע מה מרגישה או רוצה. אני אמרתי חה מה אני אוהב במיטה והיא כל זמן שוכחת מה אני אוהב?? המטפלת לא תוכל לקבל אותנו לפחות לחודש כי חלתה או משהו כזה, ואני ממורמר וכועס ועצוב בדיכאון פשוט, מת חי האם יש תקווה ולאיזה סוג טיפול צריך ללכת ??????? מצד אחד מת להתגרש מצד שני לא רוצה להיות לבד לפעמים חושב לחיות איתה ללא יחסים , כדי שתחווה מה שאני חוויתי ממנה היא לא מבקשת אפילן סליחה??

כתבת בעילום שם , הבעיה אכן קשה וניראה שרב הקושי והכעס , לא צינת לגבי ילדים האם אתם הורים. לגבי שאלתך על חיים ללא הנאה מינית , קשה ולא מעודד. לגבי גירושים מציעה לנסות עוד טיפול משותף אצל מומחה לטיפול זוגי . ובעזרתו להגיע להחלטה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים