יוצאת עם בן זוג בכוח האם להתפשר?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

14/01/2021 | 18:30 | מאת: ליאת

שלוםו. לפני חודשיים נפרדתי מבן זוגי, בעקבות זה החברים עזבו אותי, ויש לי רק קשר עם מישהו אחד. אני לא מאוהבת בו גם אין לי רגשות כלפיו. אני יוצאת איתו בכוח רק שיהיה לי מישהו. האם כדאי לי להתפשר? אשמח לטיפ ללא טיפול מה לעשות איך להתמודד עם הבעיה הזאת?

אכן המדור הזה בנוי לתת תמיכה אישית ראשונה. ובכל זאת רצוטי שתבררי לעצמך. מדוע בחרת להיות בקשר שלא מענין אותך. והאם באמת כל כך קשה לך להחיות לבד . ולהשקיע בקשר שיתן לך שלווה לצד הנאה. מה זה לצאת בכוח ? האן זה אומר לא להיות במקום שאת רוצה? נקודות שכדי לשים לב ולברר.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים