מערכת יחסים עם אדם שיש לו דיכאון קל

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

16/12/2020 | 07:29 | מאת: דניאל

יצאתי עם מישהו כמה חודשים כשמתחילת הקשר הוא היה מודע למצבי רוח הקיצוניים שלי והדיכאון הקל(לא ברמה שמסכנת את עצמי למשל הייתי מעבירה ימים שלמים מכונסת בעצמי ולא יוצרת איתו שום קשר או מבטלת מפגשים איתו) ..הוא החליט להמשיך בקשר ולנסות והוא היה באמת במקום שנחסה להבין ולנסות..עד שזה הגיע לנקודה בה החליט להיפרד ממני בגלל הסיבות האלה..רציתי את נקודת מבטך בנושא אם אפשר ותודה

דכאון איננו קל לא לאדם ולא לסביבתו, מה שהפרט מרגיש כקושי דיפקודי הסביבה מפרשת אחרת ... , ופרשנות שונה עכולה לגרום לאי הבנה ומיכאן גם התרחקות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים