פרידה קשה מאוד לאחר שנתיים

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

30/03/2020 | 14:23 | מאת: הדר

היי, אשמח לדעתך אני בת 25 וחבר שלי בן 28, הוא נפרד ממני לפני חודשיים אחרי שנתיים ביחד בטענה שאנחנו לא מתאימים. הייתה אהבה גדולה ועדיין יש מבחינתי לפחות, חשבתי שנתחתן אפילו.. אבל גם אני לא הייתי תמיד שלמה ב100% עם הקשר ותהיתי לגבי התאמה, עדיין קשה לי מאוד כמו שחסר לי חלק בגוף: ניסיתי והתחננתי שנחזור והוא לא מוכן , אומר שהוא מרגיש שזה לא מתאים עד שניתקתי קשר והבנתי שאי אפשר להכריח מישהו להיות איתי. אני יודעת שהוא כבר המשיך הלאה והוא בעמדת הכוח כי הוא זה שנפרד.. קשה לי לשכוח ממנו שנתיים זה המון זמן והיינו קרובים מאוד ובאמת חשבתי שנוכל לעבור הכל ביחד. אני מנסה לעודד את עצמי בכך שאם היינו מתאימים לא הינו נפרדים, ושאולי בתת מודע שלי גרמתי לפרידה ושזה מה שהיה צריך לקרות. הוא החליט שהוא לא אוהב את האופי שלי למרות שאמרתי שאשתנה.. קשה לי להמשיך הלאה.. הדחייה הזו קשה. אבל אם הוא נפרד ממני כנראה שהחסרונות עולים על היתרונות בקשר מבחינתו ואני לעומתו חשבתי ההפך. אשמח לשמוע את דעתך , תודה

הדר היקרה. מתנצלת שעיכבתי את תשובתי.... פרידה היא מציאות שאין לנו הכנה אליה. אנחנו מיתאהבים באנשים אשר יש בהם תכונות שטובות ומעניקות לנו הרגשת ערך וביטחון. גם אם הסיבות "מוצדקות". עדין פרידה הוא שינוי מינטלי מאוד קשה להכלה .. הענין הוא לא רק התמודדות עם הפרידה הנוכחית אלא איך עוברים וממשיכים.. והאם אכן תהיה לזה השפעה לקשרים הבאים. המחשבה שקשר חדש ישכיח את הקשר הנוכחי יתכן שיש בו תיקווה אך הוא בהחלט לא פיתרון ליכולת שלנו להכיל קושי ולהתמודד איתו.. בדרך כלל אני לא מציעה עזרה ..ומבקשת לפנות לעזרה מקצועית. אך עידן הקרונה לימד אותנו שטיפול באמצעי המדיה . זום , ואטס , סקיפ מאוד עוזר ומאוד יעיל ונוחל הצלחה גדולה.. [email protected] ,ufkhkpbu, cpryh

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים