רצון בפרידה וקונפליקט בעיניין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

20/03/2020 | 21:52 | מאת: גלי

שלום רב, אני בת 40 נשואה עשר שנים יש לנו ילדה בת 8. מערכת הנישואין במצב לא טוב בלשון המעטה .אין לי משיכה אליו ..מלכתחילה היא לא הייתה עוצמתית ובחלוף השנים היא דעכה לגמרי. אין לי הערכה לגבי הרבה אלמנטים באישיות שלו מה שמוריד באופן ישיר את המשיכה גם בהיבט הזה . היות ודחיתי אותו כל פעם שניסה להתקרב הדבר יצר אדם מתוסכל שמדבר בחוסר סבלנות ואפילו מקלל במהלך ויכוח וכד ' ...איש מאיתנו לא עוזב בשל הפחד איך זה ישפיע על הילדה. הרבה פעמים אמר לי אם את לא רוצה תלכי את ...ואני תוהה מה זה יעשה לילדה גם להתסתגל לבית חדש וגם לפרידת הורים. חשבתי שיותר נכון שאני אשאר איתה בבית המוכר והבטוח ושהוא ימצא דירה. אולם הוא כנראה האגו מדבר לא מוכן כועס ואומר תלכי את. בתוך כל זה מתעורר קונפליקט כי יש בי רצון לילד נוסף שהילדה שלי לא תהיה לבד ללא אחים. גיל 40 זה הלימיט מבחינת פוריות. מה עושים ?? גם אם אעשה את הצעד של פרידה מי מבטיח לי שאכיר מישהו בקרוב שמוכן להביא ילדים לעולם (בפרק ב לרובם יש כבר שני ילדים מנישואים קודמים והם פחות בעיניין של הבאת ילדים בפרק ב בגילאים כאלה 40 פלוס )יש לי פחד שלא תהיה לי הזדמנות לחוות שוב הורות בגלל הגיל וחוסר וודאות אם אכיר מישהו לטעמי. ואז מתעוררות המחשבות שאולי לנצל את הזוגיות הזו להבאת ילד על אף המורכבות וגם אם ניפרד יהיו לי 2 ילדים .ולא ילדה בודדה. אשמח לייעוץ.

בכל מצב כדי לנסות לקרב ולשפר את הקשר אפילו לתקופה קרובה.. המדינה עוברת משבר... והאי וודאות גדולה.. אולי בעלך יסכים לקבל יעוץ ויחד תוכלו לקבל כלים לשיפור המערכת . ילד נוסף הוא גם שיקול מול הילדה . שלכם . טובים השנים... בהרגשה ובביטחון של הילדה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים