זוגיות שניה בתקווה לעזרה מידית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

16/11/2019 | 11:16 | מאת: חני

אני נשואה בשנית לבעל שהיה לו סיפור של בגידות בזוגיות הראשונה שלו ואצלי זה גם קרה . יותר נכון קרו כמה בגידות הבגידה הראשונה קרתה אצל גרושתו שלכלך על הילדים שלי עם גרושתו ללא ידיעתי , הגרושה עם המידע הזה אגרה לעוד חומרים . כאשר בעלי הלך לאמא שלו ולכלך עליי שאני אישה דפוקה ומשוגעת . אותה האמא הלכה לדבר עם גרושתו וספרה לה מה הבן שלה אמר עליי . הבגידה השלישית שהוא זלזל בי ליד הילדים שלו ואמר לי ליד ילדים דיי גדולים שלא להעביר לו כי אני טמאה ולא טהורה. ואז קרתה הבגידה בגידה תוך כדי שאני בהריון של הילד המשותף שלנו ,תפסתי אותו עם בחורה שיצא איתה מהזוגיות הראשונה שלו . יותר נכון גרושתו התקשרה אליי ואמרה לי למה בעלך לא עונה לאותה בחורה . הוא היה אצלו אתמול בלילה ומיד לאחר מכן אותה בחורה התקשרה וספרה הכל צרחתי את נשמתי . בקיצור לא עבר חודש וכבר גיליתי שהוא בגד בי עם הבייביסיטר שלנו שגם תוך כדי ההריון והלידה וההריון היה קשה ולא הצלחתי להתאושש מהבגידה הראשונה אחרי הלידה אני מגלה עוד בגידה .בקיצור אני לא יודעת מה לעשות כי לא ציפיתי שזה מה שיקרה אני מרגישה כאב הזוי לא מוסבר אני יגיד גם מצד אחד הוא הבין את הטעות וממש רוצה לשנות אבל האמון מאוד קשה לי . וגם הוא דואג בבית אבל המציאות שקרתה ממש מקשה על ההמשך מה ניתן לעשות? אשמח שתשלחי לי תשובה במייל תודה

הבעת חרטה היא התחלה טובה לכל דף חדש, יש עדיפות לצאת ליעוץ ולקבל כלים. ואולי תוכלי לסלוח.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים