אני מכורה לקול שלו !!!

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

28/03/2009 | 14:07 | מאת: אורחת

אני רוצה לשתף אותך. כן אני מרגישה שאני מכורה לקול ולשחיחות נפש שלו איתו. ולאחר כל התופעה שלי לא קוראת זה דיכאון חלילה.. מאוהבת אני יסביר לך מה עלי עובר? אז מחכה לפון שלו ומחכה לשיחה שלו כל היום רצות עליו.שאני שומעת את הקול אני כולי רועדת . מזיעה מתה לחבק אותו.לנשק אותו לאכול את השפתיים. אולי את צודקת זו אהבה !?(ורטואלית) החלטי לצאת ממנה לפי שאני יכנס עמוק לתוך הבאר ולא יצליח לצאת משם,מאחר שהיה לי חבר 3 שנים חזרתי אליו אחרי 4 חודשים.עדיין הוא אוהב אותי החבר הישן שלי. עכשיו אני איתו בלי אהבה הכאב יותר קשה לי לחיות בלי אהבה . אני חפשתי אהבה כל החיים!! מה עושים עם החבר הישן של 3 שנים להמשיך הלאה?? או לחפש את האהבה האמיתית?! תענה חי ווקשה אני בתיסכול נוראי.. חן חן לך אילנה :)))

03/04/2009 | 11:56 | מאת: אילנה ארד לוין

אורחת יקרה, לפעמים יש בני אדם המתקשים לאהוב את מה שיש להם ותמיד מתגעגעים למה שאין להם. זוהי צרה צרורה שכן אז האדם לא מוצא את מקומו, כלומר לא מסופק ולא מרגיש רגוע עם המציאות אותה הוא חי אלא תמיד רוצה להיות במציאות אחרת הלקוחה מן הדמיון. זהו מצב המחייב או התערבות פסיכולוגית, או עבודה מרובה של האדם עם עצמו, כאשר הוא מבין שהחיסרון הוא לא בבן הזוג שאיתו אלא החיסרון הוא בפגם ביכולת האישית לאהוב את מה שיש. עם החבר הישן את חשה שזה קשר ללא אהבה. קשה לחיות ללא אהבה ועלייך להחליט האם הריחוק הרגשי נובע מהתנהלות לא תואמת של החבר ואז יש טעם להמשיך הלאה, או שמה מהקושי שלך להתחבר אל היש ולקבל אותו. בדקי עצמך היטב, דברי עם חברות ועם אנשים קרובים המכירים אתך כדי להחליט האם את מתקשה לקבל את מה שיש ורוצה לעתים קרובות לרצות את האידיאל שאיננו. אם תמצאי שאכן כך הדבר התמודדי עם הבעיה שלך בתוך עצמך.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים