גידול חיות בתוך הבית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

01/07/2019 | 11:24 | מאת: מורי

הי אנחנו נשואים כעשר שנים ולנו שני ילדים 4 ו 8. בשנה האחרונה בעלי פיתח תחביב. הוא מגדל נחשים ועכברים. הוא סגר את הממ''ד כדי שישמש אותו כחדר לבעלי החיים שלו. הדבר מטריד אותי מאוד בשל הריחות והלכלוך שהדבר יוצר. ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים, הסברתי לו שזה מפריע לי אך אינו מוכן לוותר על התחביב. כיצד היית ממליצה לי לנהוג?

הריח הקשה בא מהעכברים אני מבינה שהם עבור הנחשים הנחש לא "עושה" ריח . האם חוץ מזה השיח בניכם הוא חברי..? אז אפשר להכנס להבנות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים