סימנים לחוסר משיכה מצד אשתי אובדן התשוקה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

01/02/2019 | 09:39 | מאת: גבר מוטרד

אני ואשתי נשואים כ5 שנים לאחר כשנה נולד לנו הילד הראשון ומאז יחסי המין נעלמו כלו היו לתקופה שנתיים וחצי לאורך התקופה הזו אשתי נעדרה מהבית המון ובילתה בעיקר אצל המשפחה שלה חברים ועבודה כמובן שבמשך התוקפה הזו הזוגיות הדרדרה התרחקנו ורבנו המון , הזוגיות והמיניות יש לציין שלפני בוא הילד היו מצויינים התדירות הייתה לפחות פעם ביום ושנינו היינו מאוד פתוחים ונהנו מסקס מעולה ומגוון במשך התקופה המדוברת שכבנו רק מיוזמתי לסירוגין אחת למספר חודשים בתנוחה מסיונרית כאשר לרוב אשתי הייתה סובלת בשלב מסויים מכאבים לדבריה נבע מלחץ ובנוסף למעט האקט עצמו לא היה משחק מקדים ומגע מיני כלשהו בה או מצידה למרות הנכונות והנסיונות שלי . לאחר השנתיים וחצי הללו החלטנו להביא להביא עוד ילד לעולם וכמתבקש קיימנו יחסי מין אחת למספר ימים במשך תקופה של כשלושה חודשים עד שאשתי הרתה . במהלך ההריון עשה הרושם שהחשק המיני של אשתי התעורר ואפילו יזמה יחסי מין מספר פעמים . לאחר הלידה לא שכבנו 4-5 חודשים ולאחר מכן שוב המצב חזר לקדמותו תדירות יחסי המין היו אחת לחודשיים בממוצע כשהם חסרי תשוקה וטפלים מצד אשתי ללא משחק מקדים ואך ורק בתנוחה המיסיונרית יש לציין שאשתי כן נהנית מהאקט עצמו ולרוב נעזרת באצבעותיה ומגיעה לכדי סיפוק . לפני מספר חודשים החלטתי לשאול אותה האם היא נמשכת אליי עדיין ומדוע התשוקה וחיי המין הסוערים נעלמו והיא השיבה שמאוד נמשכת ורוצה לשכב אך היא אינה רגועה נפשית בשל המשקעים והריבים וכמובן גידול הילדים והודתה שלרוב יחסי המין היו על מנת לרצות אותי. לצערי הרגשתי שמשהו אינו קשורה והחלתי לבדוק מיילים תכתובות בנייד ובמחשב שלה ומצאתי שבתקופה של השנתיים וחצי הייתה מתכתבת עם גבר נשוי שהכירה בהתכתבויות ישנם פלירטים ומחמאות אך לא סקסטינג וכדומה אבל קבעו להפגש ולאחר מכן אין יותר התכתבויות . טרם התעמתתי עימה בנושא ואני לא בטוח שאעשה זאת לפני שיהיו בידי הוכחות משמעותיות כרגע אשתי משתדלת ומנסה ליזום יחסי מין אחת לשבוע/ שבועים/שלושה האיכות השתפרה מעט אך היא עדיין לא מעוניין בכל משחק מקדים . בנקודה זו ברור לי שאשתי אוהבת אותי כיוון שאמרה שרצתה לרצות אותי ומשתדלת בתדירות ובאיכות אך אנני בטוח שנמשכת אליי למרות שטוענת שכן ומתחיל לחשוש שמא מדובר באהבה לבעל כבן משפחה כמפרנס ומכורח הרגל ולא כמאהב מיני ומספק . אני כמובן מאוד נמשך לאשתי ובעל תאבון מיני גדול ניראה מעולה ובכושר ובהחלט יודע לענג אישה אך חושש שאשתי לא נמשכת אליי יותר ואפילו בגדה בעבר או הייתה מעוניינת לבגוד ואינה מוכנה להתוודות .

לגבר המוטרד. יחסי מין בנויים על יחחסים רגשיים , מוטב ורצוי ליצר חוויה רגשית וזוגית כנה מלאה ואוהבת. לתת לאישתך ביטחון רגשי,אין ספק שהזכרון והחוויות של מין מספק יתרמו רבות לקשר ולחידוש הקשר המיני סובלנות ללא נסיונות ליצור מגע ,אלא רק ליצור רומנטיקה תחזק את הקשר.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים