זוגיות חדשה..............

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

21/10/2018 | 23:22 | מאת: דינה

הי אני בת 37 ולא היו לי הרבה מערכות יחסים ארוכות, עברתי טיפול ארוך כדי להגיע לזוגיות מחייבת ללא הצלחה. הכרתי גבר בן 47 גרוש + כמעט חודש ביחד ונכון למרות הצורך הרגשי החם האוהב ..יש החלטה להיות עם גבר רציני שרוצה לבנות בית ומשפחה. העניין שמפריע לי שאחרי חודש היכרות אין עדיין חיבור וכימיה , הוא מרבה לספר על עצמו והעולם שלו וכמה אצלו מושלם בכוונה להרשים אותי אולי.( הכוונה שהמצב ביננו עדיין סטטי בקו אחד ) חסרה לי האינטרקציה התמיכה ההדדית .מתייחס אליי עדיין כמו ידיד טוב ולא כבת זוג שרוצה להרגיש מצידו שאני נשית ומושכת ו.. מוטרדת ולא יודעת אם להמשיך ולתת הזדמנות?

לתת הזדמנות זאת אפשרות עם העדפה . מתמיד תוכלי לפתוח לשיחה. מקווה שתוכלי לדבר איתו שיחה פתוחה על הבקשה שלך.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים