נמצא בזוגיות אך חושב על אחרת

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

30/06/2018 | 00:50 | מאת: אבי

שלום, אני בן 30 נמצא בזוגיות של שלוש שנים. (לא נשואים) סהכ טוב לי בזוגיות, יש עליות וירידות, מודע לכך שתחילת הקשר לא דומה למה שקורה עכשיו. יש איזה ידידה לשעבר שמידי פעם ככה יוצרת קשר, וכל פעם מחדש זה גורם לאיזה ריגוש ולמשהו שאולי הייתי מדמיין את עצמי איתה. (לא נפגשים רק מידי פעם מדברים) כמה זה נורמלי לחוות התרגשות חדשה, מושכת, ומחשבות בתוך קשר שנמצא באיזה שגרה? סהכ זוגיות טובה אבל לא מדהימה. מרגיש לי קלאסי כמו הסיפורים של אנשים שנפרדו בגלל מישהי/מישהו ואחרי שהבינו שהצד השני לא באמת בעניין, נפל עליהם עולמם. הקושי מבחינתי לדעת מתי זה זה, מתי צריך ונכון להישאר בקשר, האם באמת טוב לי? האם יכול להיות לי יותר טוב? לא תמיד קל לי להבין את זה אעפ שאולי זה טרוויאלי. אני מאמין שכל אדם עושה התפשרויות כאלה ואחרות עם בן/בת הזוג.. אז זה גם קצת ככה לפרוק, וגם לשמוע את דעתך. תודה

זוגיות טובה ככל האפשר איננה מונעת . מחשבות ופנטיזיות. התלבטות לגבי הבחירה הזוגית היא חלק שממשיך אצלנו גם בתוך הזוגיות. ולכן מומלץ שתמשיך להשקיע בזוגיות הנוכחית ולהעמיק את החוויות המשותפות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים