גרים יחד, משבר בזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

09/01/2018 | 14:12 | מאת: א

שלום לך, אני ובן זוגי מכירים כבר שנתיים וחצי, לפני שנה הפכנו לזוג ולפני 3 חודשים עברנו לגור ביחד. אנחנו מאוד אוהבים. ורוצים לבנות משפחה בעתיד. יש לנו זוגיות חזקה וטובה, אנחנו צוחקים הרבה ביחד,אני מרגישה שהוא כתף רחבה בשבילי, אני יכולה לשתף אותו בהכל. אני חושבת שהוא מרגיש כמוני. אוהבים לבלות ביחד ובמקביל לכל אחד מאיתנו יש את הספייס שלו. אני מרגישה שהזוגיות שלנו בריאה. יש לנו בעיה, אני הורסת את הזוגיות שלנו. ואני לא יודעת איך להפסיק. יש מקרים שמשום מקום אני יכולה להתעצבן על איזו שטות, וזה צומח לריב. באותו רגע כמובן זה לא מרגיש כמו שטות, אבל אחרי שהרוחות נרגעים רואים שהכל יצא לגמרי מפרופורציות. מדובר על שטויות כמו טיפות מים על הרצפה, או הוא הוציא מגבת חדשה כשרק החלפתי לנו למגבות חדשות. אבל בכל מקרה לא משנה מה הוא עשה "לא בסדר", יש מצידי דרך הרבה יותר נחמדה להגיב, כזו שלא תהרוס לנו ערב. אחרי ריב אנחנו מדברים על זה ומנסים להבין מה קרה ומה צריך לעשות שזה לא יקרה יותר. אנחנו מגיעים להסכמה וממשיכים הלאה, אבל כשפעם הבא קורה איזה טריגר אני שוב מתעצבנת. אני מאוד אוהבת אותו, אני פגעת לא רק בו אלא גם בי. אני לא יודעת איך להפסיק, כל פעם קורה אותו הדבר. לא היתי רוצה להגיע לטיפול פסיכולוגי, אני מקווה מאוד עם עצה טובה אני אוכל לשלוט על הרגשות והתנהגות שלי טוב יותר. אני אתן לו לקרוא שאלה שלי ותשובה שלך, אם לפי דעתך הוא יכול לעשור לי להתמודד עם עצמי, את מוזמנת לכוון גם את תשובתך אליו. תודה רבה לך.

ניראה שיש לך קושי לווסת את התגובות , אני הייתי בודקת האם קושי זה הוא יחודי לקשר עם בן הזוג.. או מופיע גם במקומות אחרים .. וכן לקבל עזרה לטיפול בקושי לוויסות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים