איך להתקדם איתו לצעד הבא

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

05/12/2017 | 00:58 | מאת: נועה

הי אני אוטוטו חוגגת 39 ויוצאת עם מישהו בן 43 כבר 5 חודשים. הולך טוב ואני תוהה מתי ואיך אפשר לקחת את הצעד הבא. מצד אחד, אני לא רוצה לוותר על הזוגיות ולהתחיל "להלחיץ" את המערכת, כי אני רואה את העתיד שלי איתו, מצד שני אני לא רוצה לוותר על אימהות והבנתי מבדיקות שעשיתי שלא נותר לי זמן ושאני חייבת לפעול בנושא. איך אני מדברת איתו על זה מבלי להפחיד אותו? מגורים משותפים? חתונה, ילדים? אגב, עניין החתונה גם לא כזה קריטי לי... שוחחנו פעם או פעמיים בעבר ואני יודעת שהוא רוצה חתונה וילדים... הבעיה שאין לי זמן יותר לתת לזה לקרות מעצמו, לצערי.. חייבת לפעול ומרגישה שחרב הפיפיות מונח על צווארי :( אני לא רוצה לוותר עליו, אבל לא רוצה לפספס את הזכות להיות אמא. אני ממש מאמינה שיהיה לנו מדהים לחוות את זה ביחד. אבל שוב, איך לדבר איתו על זה מבלי להבריח אותו??

אכן את צודקת לשניכם ניתן זמן מספיק כדי לקבל החלטה .. גם לו עלול להיות מאוחר להולדת ילדים. הספק. והאי בהירות קשים למדי . חשוב שתהיה לך תשובה מדויקת האם הוא מוכן ל תחייב לקשר מלא איתך . הציגי לו את השאלה . אשמח לשמוע מימך בהמשך

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים