טיפול בילדים במהלך גירושים

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

18/10/2017 | 14:02 | מאת: אני

שלום לך אשתי ואני החלטנו להתגרש לפני כחודש סיפרנו על כך לפני כשבוע לשתי בנותינו בנות ה 7 ו ה10 הקטנה איכשהו הפנימה את זה אולי בגלל שהיא פחות מבינה או בגלל שהיא יותר מופנמת . הגדולה לקחה את זה יותר קשה, אנחנו מדברים איתן המון על זה, על כך שאני יאלץ לעזוב בקרוב. אני מנסה לשתף אותן בתהליך של המעבר . עדיין קשה לי עם זה שהן סובלות וכואבות את הפרידה. אשמח לעזרה או יעוץ בנושא. בברכה ותודה מראש

אכן אתה מעלה מצב מוכר .. איך מדברים עם הילדים .איך. נישארים הוריים ללא עמדות נוגדות. הפעם אני חטדבת שצריך לווי מקצועי פרידת הורים הוא משבר מכונן בחיי הילדים.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים