האם פחד לפני החתונה זה טבעי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

02/10/2017 | 12:36 | מאת: אדר

הי, אני בת 35. מגיל 17 אני יוצאת לאינספור דייטים ונהנית בעיקר מהריגוש של ההתחלה ואז אחרי כמה דייטים מסיימת אותו כשנגמרת ההתרגשות ההתחלתית. לפני 10 חודשים הכרתי בחור מדהים, מישהו שיש בו את כל מה שחפשתי ובעצם הקשר היחיד הרציני שהיה לי. אני שלמה עם מי שהוא ועם הקשר שבנינו. אין בו שום דבר שמפריע לי... והקשר בינינו חזק ואוהב. לפני חודשיים הוא הציע לי נישואים, במשך חודש הייתי בעננים. לפני שבועיים התחילו לי קצת פחדים, האם זה נורמלי שיש לי פחד לפני החתונה? האם זה נורמלי שיש עליות וירידות בעוצמות הרגשות? אלה הדברים היחידים שמטרידים אותי. הוא מדהים ואף פעם לא הרגשתי שיש מישהו שמתאים לי כל כך, אבל באיזשהו מקום ציפיתי להיות מאוהבת עד הגג לפחות כמה שנים. וזה תחושה שבאה לי בגלים, עליות וירידות. האם זה תקין? תודה!

הי. פחדים זה דבר טבעי . וככל שהשינוי חזק יותר כן עולים יותר חששות פחדים .. אשריך שיש לך קשר טוב ונוח ובלשון אחרת "לכי על זה". מחשבות רגשות .. הם לא ליניאלים רצופים הם נעים כמו הטבע , בגלים לפעמים אנו בשיא ולפעמים יש ירדה . התרגשות ופחד הולכים יחד...

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים