מגורים משותפים עם בת הזוג

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

30/09/2017 | 18:29 | מאת: רון

שלום אני בזוגיות עם צעירה ממני ב20 שנה.נחמד לנו יחד מאד וכיף לנו.משך רוב הזמן גרתי בדירות שכורות והייתי רוב הזמן בבית ובערב היינו נפגשים.כמובן שהיא תמיד לחצה שאבוא להיות אצלה בדירה קבוע.מאד חששתי והשארתי את הדירה בשכירות אצלי עם כל הציוד בכדי שיהיה לי עוגן.לאחרונה רכשתי דירת 3 חדרים בקרבתה.ואמרתי לה שאשמח אם תגור איתי.להבנה הבית שלה הוא 4 חדרים ויש לה ילד לפני גיוס בבית.הוא מגיע עם חברתו הביתה והבית יהיה מאד צפוף ולא נוח....מה עלי לעשות.אני חושש מפיצוץ

מבינה בהחלט את החששות ,אבל המצב שלכם מושלם, לשניכם יש מגורים בסביבה , היא תוכל להיות איתך רוב הזמן וכשבנה יחזור מהצבא תוכל להתפנות אליך. כמובן שיידרש מימך הבנה וקבלה. אך קשר טוב חשוב לשמר ולפתח. אני כאן עבורך.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים