זוגיות חדשה אבל זה לא מספיק...

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

03/09/2017 | 15:46 | מאת: נועה

הי אני יוצאת עם מישהו כבר חודש וחצי אני 37 והוא בן 41. בגדול, כשאנחנו יחד נחמד לנו - נושאי שיחה ובילוי משותפים. אבל יש כמה דברים שמפריעים לי ואני לא יודעת איך לשתף אותו. אני רוצה לנסות לבנות משהו ארוך טווח וחשוב לי לפתוח בפניו את הדברים שמפריעים... באופי שלי אני מאד חמה והוא הרבה פחות. הוא יכול להיות לידי לילה שלם ולגעת בי חצי שעה לפני שהוא הולך. הוא מחכה שאני אזום את המגע הראשוני. הוא לא החמיא לי. לא שולח לי הודעת בוקר טוב, יום טוב. פעם ב, שולח הודעה מה קורה או שאני יוזמת ראשונה ואז הוא מתעניין. בקשרים קודמים, אני רגילה שיש המון חום ושאני מחוזרת, אבל פה לא. אני ממש לא רוצה להפרד בגלל זה, כי עובדה עם ההם זה לא בדיוק צלח... איך אפשר לגשת לזה? לפתוח את זה מולו בלי שירגיש נתקף או מבלי שיגרום לו לקחת צעד אחורה ולחתוך? אני לא מרגישה כמו בקשרים קודמים, שאני חייבת לראות אותו, אבל יכול להיות שההתנהגות שלו מורידה לי. אני מרגישה שאנחנו כמו זוג נשוי 20 שנה ואנחנו כולה ביחד חודש וחצי. תודה נועה

נועה שלום, אנשים שונים חווים את הקשר בצורה שונה. מגע גופני נחווה בעוצמות שונות. דברי איתו בעדינות על הצורך במגע, אפשרי זמן נוסף להתפתחות הקשר. זמן ההתקשרות ועוצמת ההתקשרות שונה בין בני הזוג. את אחראית על הרגשות שלך. המשיכי להתלהב ולהשקיע. חודש וחצי זה זמן קצר מידי להחלטה. בהצלחה, יהודית רובינשטיין.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים