איבוד עניין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

05/03/2009 | 03:57 | מאת: מרגישה רע

בעלי ואני נשואים הרבה מאד שנים ונישואים טובים ומבוססים יש לנו ילדים ונכדים ואנחנו מאד קשורים אליהם והם אלינו והכל בסדר עד לפני כשנתיים בעלי התחיל לאבד עניין מיני בי יש לציין שהיה לנו חיי מין מאד טובים מספקים ופעילים וככה פתאום יום בהיר אחד אני מרגישה שבעלי כבר לא מנסה ליזום לא מלטף לא מחבק יש לציין שאני יוזמת ןיזמתי ולא בדיוק בא לו על מין אני מאד נפגעתי הבעיה היא שבעלי החסרון הכי גדול שלו הוא לא מתקשר זה כמעט בלתי אפשרי לשוחח איתו על בעיה אלא אם יש פיצוץ ביננו אז הוא יגיד משהו ובצורה פוגעת ביותר וזו לא הדרך ככה שכל נסיונותיי לברר מה קורה עולים בתוהו ואני מרגישה דחויה וגם לבד לגמריי אני הרבה בדיכאון אני נראית מאד סקסית והרבה גברים מחמיאים לי הדבר מעולם לא דיבר אליי אבל פוגע בי היחס שלו אליי ואני כל כך משתדלת אני מאד אוהבת אותו הוא איש טוב ישר ועובד קשה למחייתנו אבל מה שקשור לקשר אינטימי חיבוק חיוך כלום הכל נעלם וכל כך חבל לי

07/03/2009 | 09:44 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, עד לפני שנתיים חווית חיים טובים ומספקים ועל כך כדאי לך לזכות את עצמך בהרגשה טובה ובהודיה, כי לא כל אחד זוכה לחיים מן הסוג שתארת. לפעמים אנחנו כל כך רגילים לטוב, אם הזדמן בחיינו בשפע, עד שאנחנו רואים אותו כמובן מאליו ושוכחים לפרגן לעצמנו על כך: שהרי הטוב לא מתרחש באופן פלאי אלא הוא מבטא את האיכויות הטובות שבתוכנו. ועכשיו לתלונתך: איני יודעת מה עובר על בעלך. ייתכן שמדובר בדכאון מסוים המתבטא בפיחות בשמחת החיים ובעניין המיני, שמלחתחילה לא היה גבוה במיוחד אצלו, כדברייך, או שמדובר בירידה עם הגיל של הורמון המין הזכרי טסטסטורון. מאחר ואת נראית טוב וסקסית ובוודאי לא חל שינוי דרמטי בחיצוניותך מלפני שנתיים , הרי שיש להניח שמשהו ארע אצל בעלך. עד היום חייתם חיים טובים, כי ידעתם לפתור בעיות ביניכם, חרף העובדה שבעלך אינו מרבה להתבטא. אני מניחה, איפוא, שיש לך את הדרכים שלך ליצור איתו את התקשורת, אגב, פיצוץ, למרות שאינו נעים, בהחלט מוציא דברים מהלב אל האור ובאין ברירה אחרת אפשר בהחלט לנקוט גם בכך. מובן שאת רוצה תקשורת רכה ונעימה הרבה יותר. נסי למצוא ספר העוסק במיניות גברים בגיל העמידה ותני לו אותו במתנה, או כל דרך אחרת כגון של שיחה שאת מכירה שהיא מיטבית עבורו מבחינת ההתבטאות המילולית. דרך נוספת היא לפנות יחד איתו לרופא המשפחה שאולי יתחקר אותו מעט אודות מצבו. שתפי אותנו באסטרטגיות שנקטת ונעקוב ביחד אחר התהליך. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים