אוכל מעט מאוד מטרנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/03/2010 | 11:31 | מאת: ורד

התינוק שלי בן 8 חודשים אוכל מטרנה שלב 2 בתוספת דייסת דגנים לארוחת בוקר ולפני השינה בלילה ולאחרונה גם דייסת שיבולת שועל. הוא אוכל פירות ואוהב מאוד לאכול עוף וחביתה. אך לאחרונה אוכל מעט מאוד (70 מ"ל) מהדייסה מהבקבוב, לפני כן אכל כמות של 180 מ"ל לערך. בכפית כבר תקופה ארוכה מסרב לאכול דייסה. שאלתי היא מה לעשות?

החישוב הינו קלורי יומי. יכולה להעזר בדיאטנית ולחשב האם אוכל את כמות הקלוריות היומית הנדרשת . כנראה הוא שבע מהעוף והחביתה ומכאן אין לו צורך בתוספת חלב ודייסה אילו היה רעב היה דורש עוד תוספת בקבוק - המעקב הטוב ביותר יהנו שקילה בטיפת חלב - כל עוד עולה במסגר העקומה - אין כל מקום לדאגה.

07/03/2010 | 22:44 | מאת: ורד

תודה רבה על העיצה ההגיונית והמרגיעה.. בברכה, ורד :)

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה