אנטיביוטיקה חוזרת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

14/02/2010 | 22:50 | מאת: מאי

בגיל 5 חדשים היה לתינוק שלי אבצס שנותח ולאחריו קיבל אנטיביוטיקה ל-10 ימים. אח"כ התגלה אבצס נוסף ושוב אנטיביוטיקה 10 ימים. אח"כ היתה דלקת אוזניים ושוב קיבל אנטיביוטיקה לזמן ממושך. כיום, הוא בן כ-9 חדשים ושוב עם דלקת אוזניים ומקבל אנטיביוטיקה. שאלתי היא - האם לא מוגזם לקבל כבר 4 פעמים אנטיביוטיקה בתקופה של פחות מ-4 חודשים?אם זה לא עלול להזיק באיזושהיא צורה?

שלום לפי התאור שלך כנראה שהו חייב האנטביוטיקה אז אין ברירה וצריך לתת אותה נא לפנות לרופא שלו בשאלה אם יש צורך בבירור מערכת החיסון של הילד

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה