תינוק חסר מנוחה ועצבני בימים האחרונים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/02/2010 | 11:33 | מאת: סיוון

התינוק שלי בן 6 חודשים בסופ"ש והתחלתי לתת לו מטרנה בשבוע האחרון בהדרגה. בימים האחרונים כאשר הוא אוכל בעיקר מטרנה אני רואה שהוא חסר מנוחה. מאוד עצבני כאשר אני משכיבה אותו על הגב, רק על הצד הוא נרגע. הוא משמיע קולות עצבניים ומניע את הגוף בעצבנות. בעלי חשב שזה אולי תולעים, איך מאבחנים זאת אצל תינוקות? הם לא בדיוק יודעים לגרד. תודה מראש

שלום אי שקט יכול להיות מההוספה של המטרנה - ככאבי בטן בשל גזים או צואה קשה בד"כ חולף אחרי תקופת מה במידה וימשיך יותר מדי זמן או יש עצירות קשה לפנות לרופא מטפל נדיר מאוד בגיל הזה שיהיו תולעים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה