טיקים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

18/01/2010 | 21:41 | מאת: שרה

בן 10 עם הפרעות קשב ורכוז והיפר אקטיביות לא מטופל תרופתית.לפני כשנה החלו להופיע טיקים בעיניים לאחרונה חלפו הטיקים בעיניים והופיעו טיקים סביב הפה ובימים האחרונים אף מזיז את הראש כולו בזמן הטיק.ממה יכולה לנבוע התופעה. יש אומנם תור לנוירולוג ילדים בקשר להפרעות הקשב והרכוז אך עלינו לחכות עוד כחודשיים ואני מודאגת.תודה

טיקים הינם תופעה נוריולוגית המתלווה באחוזים גבוהים לילדים עם הפרעות קשב וריכוז , אין סיכון בכך פרט לחוסר הנוחות - נוריולוג הילדים ימליץ על טיפול מתאים לשניהם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה