ריור בתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

19/12/2009 | 17:35 | מאת: לימור

בני בן השנתיים יורק המון,ואני נאלצת להחליף את חולצותיו בתדירות גבוהה מאוד.אין לו פצעים בחלל הפה והוא ילד בריא. האם זה נובע מבעיה בפוליפים,או שישנה בעיה בבליעת רוק? האם זו בעיה שמצריכה טיפול מיוחד(ניתוח),או שתחלוף מאליה? בברכה ובתודה מראש.

זו שאלה החוזרת פעמים רבות ושתמחי לדעת שילדים רבים בגיל זה לוקים מריור ניכר. זוהי תופעה שאינה ברורה עד תומה אך אינה מהווה בעיה לאחר גיל3-4 , כל הפריחות בפנים נעלמות ותהליך בליעת הרוק הופםך לנורמלי לחלוטין.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה