שיעול מפחיד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/11/2009 | 18:08 | מאת: מיכל12

לבת שלי יש תופעה של שיעולים כמו חנק, לפעמים יש לה בפה נוזלים לווא דווקא חלב כמו נוזל של רוק, ואז היא משתעלת בגלל זה,הרמתי לה את המזרון בהתייעצות עם הרופא. אבל לפעמים זה קורה בלי שיש לה נוזלים, ואז שאני מרימה אותה יוצא לה גרפס למרות שהיא שעה או יותר אחריי האוכל גם אף פעם לא שמעתי או ראיתי תינוק שמציק לו גרפס הוא כמו נחנק לפניי. הכי קרוב שאני יכולה לתאר את זה , זה מזכיר חנק כמו של חתול שנחנק מכדור שיער. האם זה לא מצריך בדיקה? בפעמים שזה קרה הייתי לידה, אבל אני לא לידה 24 שעות לפעמים אני ישנה לפעמים בחדר השני, זה נורא מלחיץ אותי.

לא ציינת בת כמה הבת . מניחה שגילה צעיר מאד לאור התאורים , נראה כי לעיתים מדובר בהשתנקות , יתכן ויש לה רפלוקס אך חשוב לשלול גם מחלות זיהומיות כגון שעלת . מומלץ לפנות לרופא המטפל לבדיקה והערכה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה