נערה בת 16.5 תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/11/2009 | 06:26 | מאת: אתי

שלום רב דר' נא עזרתך: בתי קיבלה בדיקות שונות לצו גיוס ראשון ובין היתר שתן כללי. את התוצאה קיבלתי אתמול ועדיין לא פגשתי את רופאת המשפחה,ואני מוטרדת ולחוצה מהתוצאה: שם הבדיקה : SPECIFIC GRAV-U STRI התוצאה: 1.037 . יש לציין שהיא התקלחה היטב לפני הבדיקה,שתן ראשונה נתנה באסלה ואת ההמשך לכוס.אני לחוצה מודאגת ואפילו לא עצמתי עיניים בלילה כי שכנה אמרה לי שכנראה מדובר בבעיית כליות. נא תשובתך בהקדם. תודה רבה,אתי.

משמעות הינה משקל סגולי מאד גבוה אשר מעיד על התייבשות . ביתך כנראה לא שתתה מספיק לפני הבדיקה או שהיתה בצום. שתייה תתקן את הבדיקה מיידית

04/11/2009 | 06:11 | מאת: אתי

דר'קליין בוקר טוב, תודה רבה על תשובתך,ואני בטוחה שאת צודקת כי זו ילדה שפשוט לא שותה ולא עוזרות לי כל המלחמות איתה על שתייה.לאור תגובתך אפעל בהתאם.שוב תודה,הרגעת אותי. בברכה,אתי.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה