בני בן 5 סובל מהמחלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/11/2009 | 21:53 | מאת: מיטל

בני בן חמש גילו אצלו את מחלת כלי דם. הופיע אצלו דימום בשתן 18 בדקו במספר ויש לו כאבי בטן למעלה משבוע בקושי אוכל. האם צריך לקבל תרופה כלשהי או לאשפז אותו מה עליי לעשות? הרופא אומר שלא. יש לו כאבי בטן ולא רוצה לאכול. האם יש להימנע ממזון מסוים? והאם צריך לקבל טיפול בעקבות הדימום קל בשתן? אודה לתשובתך המהירה תודה.

צר לי אך לא הבנתי באיזו מחלה אובחן ומה המשמעות של דימום קל בשתן. אודה על פרוט האבחנה והבדיקות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה