התינוקת לא מעוניינת לאכול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

28/10/2009 | 23:25 | מאת: תמי

אני על סף התמוטטות עצבים,התינוקת בת 6 השבועות שלי מסרבת לאכול. היא ינקה שבועיים ואז התחילה להרדם על הציצי לאחר דקה של מציצה. התחלתי לתת לה בקבוק, בהתחלה התלהבה וכיום אנחנו במצב שהיא מוכנה ל 40 גרם ב 4 שעות.ניסינו בעצת הרופא תכשירים לריפלוקס אך גם זה לא עזר, היא אוכלת 40 ומתחילה להתפתל.אני גרה בח"ול ולכן חשוב לי לקבל חוות דעת מרופא ישראלי גם

אחת השאלות העקריות הינה מה מצב משקלה. אם לא עלת במשקל יש צורך בברור אף באישפוז - הסיבות לחוסר אכילה הן רבות ומגוונות. במידה וכן עלהת בחודש למעלה מ-500 גרם ממשקל לידתה - אזי אפשר לעקוב ע"י מתן תחליפים . יש לבדוק האם פולטת ואזי מתן כלכלה נוגדת רפלוקס, יתכן ומדובר ברגישות חלב פרה והחלפה לכלכלה על בסיס צמחי - עליך לפנות לרופא המטפל לבדיקה גופנית מלאה והחלטות טיפוליות בהתאם - לאחר שקילתה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה