הרבה קקי- תינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/10/2009 | 14:15 | מאת: nurit 28

שלום רב בתי בת 10 חודשים, מאוד סקרנית ופעלתנית, בריאה , שוקלת כ 10 קילו לאחרונה אינה רוצה לינוק יותר אז לאט לאט אנחנו מעבירים אותה לסימילאק אדוונס מאז (או לפחות כך נראה לי) היא עושה הרבה יותר קקי מאי פעם, אך לא שלשול לעיתים אפילו 5-6 פעמים ביום, ולפעמים גם בלילה, דבר שלא קרה חודשים ראשית רציתי לדעת האם הדבר תקין ושנית האם התמל משפיע ואם כן האם כדאי להחליף, או להישאר עם תרכובת זו בברכה ורוב תודות על עצות מועילות וסבלנות נורית

ידוע כי הנקה מביאה לידי כך שאין יציאות אף ימים רבים , החשיפה לתמל דורשת תהליך הסתגלות של המעי , מידה ואין שילשולים , אין כוויות בעכוז מחומציות - אין מקום לברור או החלפות נוספות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה