דואגים- מנסים לבחון ממה השמנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

30/09/2009 | 21:26 | מאת: מירב

לבת ה - 6 יש אסתמה טופלה עד לפני 4 חודשים בבודיקורט ולעיתים ונטולין היא שוקלת 28 קג וזה יותר ממה שצריך הלכנו לעשות בדיקות דם אולי זה לא נובע מהתרופות אותם מקבלת אלא מבעיה אחרת כמו בלוטת התריס וקיבלנו תוצאות: יש ם חריגות מה זה אומר??? ALKP-Alkaline Phosphatase 417 אנחנו דואגים נורא ולא מבינים מה הבעיה? Lymphocytes 52 Neutrophils 30 Hemoglobin 14.5 Triglycerides 75 Cholesterol 178 תודה רבה

הבדיקות מתאימות לגיל שלה ואחן מה לדאוג במידה ואין בעיה רפואית \ הרמונלית יהיה צורך במשטר תזונה ודיאטה מבוקר ע"י דיאטנית כמו כן פעילות ספורט

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה