נשירת שיער מסיבית לבת חמש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/07/2009 | 20:09 | מאת: אורית

שלום רב לביתי בת החמש וחצי יש נשירת שיער רצינית מאוד מזה חודש וחצי עברתי מספר שמפו ושום דבר לא עזר עלי לציין שאין לה שום בעיית עור עשיתי לה בדיקות דם ויצא דיי טוב מלבד פארטין 15 שזה קצת נמוך וPLATEIETS 521 שזה גבוה וגם EOSINOPHILS 62 יתר הבדיקות שכללו את בלוטת התריס ברזל וספירת דם רגילה הכל יצא תקין. מה יכל לגרום לנשירת שיער כל כך קשה ואך אני מתקנת את המצב.

נמצא קשר בין חסר אבץ לנשירת שיער , בשאר המקרים זוהי תופעה חולפת. ניתן לתת תכשיר מולטיויטמין המכיל אבץ

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה