פצעים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

17/07/2009 | 17:48 | מאת: טיטי

שלום, לבתי בת החודשיים יש כבר שבועיים פצעים אדומים בראש ובפנים כמו חררה . בראש הפצעים נראים כאילו הינם מתייבשים אך בפנים הפצעים מאוד אדומים בעיקר לאחר שינה , בתי גם משפשפת את הפנים מצד לצד במיטה כאשר הינה שוכבת על הבטן . האם יש מורך בטיפול מעבר למקלחת יום יום ושטיפת הפנים במים?

התפרחת קרוייה erythema toxicum והינה שילוב הורמונלי וכן חום - אין צורך בכל טיפול - להמנע משיפשוף או נסיון להוצאת הנגעים מחשש לזיהום משני

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה