שילשולים אצל פעוטות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/11/2008 | 20:48 | מאת: זאב

הקטנה בת 7 חודשים סובלת זה חודש ימים משילשולים.אוכלת יפה מצב רוחה טוב אך לא מפסיקה עם המטרד הנ"ל.נקודה לציון 2 שיניים בקעו לפניי 10 ימים.מה עושים???

אחד השאלות חשובות הינה ממה היא ניזונה . לעיתים לאחר מחלת שילשולים זיהומית , הצואה ממשיכה להיות שילשולית עקב חסר יכולת משנית לפסיגת סוכר החלב, לא החלבון החלב אלא הסוכר , זוהי לא רגישות , אלא חוסר סבילות הנובעת מזיהום הראשוני - ניתן לסנות להחליף לכלכלת סויה - או סימליק טופ פרי אשר אינו מכיל לקטוז - במידה ועדיין השילושל ממשיך יש לערוך ברור אצל רופא מטפל בשאלת שילשול כרוני.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה